Specijalne cene za PCR testiranje

Unutar UAE, flydubai je napravio partnerstvo sa Aster DM Healthcare i NMC Healthcare i time obezbedio svojim putnicima specijalne cene za PCR testove.

Da bi bili u mogucnosti da iskoriste ove ponude, putnici ce morati da ponesu sa sobom validan flydubai booking i svoj validan pasos. Specijalna cena PCR testa ce morati da bude placena na licu mesta, i putnici se mole da PCR test urade u skladu sa vremenom svog leta, da bi bili u skladu sa vremenskim periodom u kom je PCR test validan.

– Aster DM Healthcare

Aster DM Healthcare nudi putnicima flydubai-a PCR test po specijalnim cenama od AED 180 po testu. Da zakazete svoj termin, molimo Vas da pozovete Aster DM Healthcare call centar na broj +971 4 440 0500. PCR test ce biti uradjen u roku od 48 sati nakon testiranja.

– NMC Healthcare

NMC Healthcare nudi putnicima flydubai-a PCR test po specijalnim cenama od AED 150 po testu. PCR test ce biti uradjen u roku od 24-48 sati nakon testiranja. Da zakazete svoj termin, molimo Vas da pozovete NMC Healthcare call centar na broj +971 4 810 8808.